Emir Makina, 20 yılı aşkın endüstri deneyimimize dayanarak önde gelen ulusal ve uluslararası endüstri şirketlerine emniyet hizmetleri sağlayan güvenilir bir iş ortağıyız. Farklı endüstri alanlarında en karmaşık emniyet sorunlarına uygun çözümler sağlıyoruz. Kendini adamış kişilerden oluşan uluslararası ekibimizle şirketlerin dünya çapında tesislerinin kullanılabilirliğini ve üretkenliğini optimize etmek üzere en iyi üretim uygulamalarını hayata geçirmelerine yardımcı oluyoruz.
Özelleştirilmiş mühendislik çözümler tasarlayarak ve uygulayarak riskleri azaltıyoruz
Pilz GmbH & Co. KG, Ostfildern DAkkS tarafından akredite edilen ve TÜV, C&G ile diğer kurumlar tarafından sertifikalandırılan bağımsız bir inceleme merkezine sahiptir.
Personelinize makine emniyeti ile ilgili temel eğitimi kendi dillerinde sunarız.
ProdSG & BetrSichV, PUWER, AS4024, Brezilya Normu NR12 dahil olmak üzere ulusal düzenlemeler ve standartları ele alma konusunda uzmanız.
Uygunluk değerlendirmeleri gerçekleştirerek ve yetkili temsilci olarak imzalayarak sorumluluk üstleniriz
Teknik belgelerimiz yasalara uygundur ve anlaşılırdır
Çalışanları Güvenliğini Sağlamak: İş sağlığı ve güvenliği çalışmalarının ana amacını oluşturur. Çalışanları iş kazaları ve meslek hastalıklarına karsı koruyarak ruh ve beden bütünlüklerinin sağlanması amaçlanmaktadır.
Üretim Güvenliğini Sağlamak: Bir işyerinde üretim güvenliğinin sağlanması beraberinde verimin artması sonucunu doğuracağından özellikle ekonomik açıdan önemlidir.
İşletme Güvenliğini Sağlamak: İşyerinde alınacak tedbirlerle, iş kazalarından veya güvensiz ve sağlıksız çalışma ortamından dolayı doğabilecek makine arızaları ve devre dışı kalmaları, patlama olayları, yangın gibi işletmeyi tehlikeye düşürebilecek durumlar ortadan kaldırılacağından işletme güvenliği sağlanmış olur.
Amaçlarından da anlaşılabileceği gibi iş sağlığı ve güvenliği çok yönlü bir çalışmayı gerektirir. Çalışmalar sırasında da tıp, fizik, kimya, matematik, istatistik, iktisat, sosyoloji, psikoloji ve ergonomi gibi bilimlerden yararlanılır. Çalışma alanı ise, tüm iş kollarını kapsar. Doğal olarak da her iş kolunda bazı farklılıklar gösterir. İş sağlığı ve iş güvenliği konusunda yapılan tüm çalışmalara rağmen, iş kazaları ve meslek hastalıklarının istenilen düzeye indirgenemediği tespit edilmiştir. Meslek hastalıkları yeterli düzeyde tespit edilememekte ancak iş kazaları büyük oranda tespit edilebilmektedir. Meydana gelen iş kazaları sonucu kesikler, yaralanmalar, elektrik çarpması, zehirlenmeler, cilt hastalıkları, kırıklar, organ kayıpları, ölümler ve toplu ölümler şeklinde karşımıza çıkmaktadır. İş sağlığı ve iş güvenliğini tek cümleyle özetleyecek olursak; “insan merkezli yaklaşımın adıdır” demek uygun olacaktır.